New_logo_MMS_003.png
easy-pay-logo.jpg
fit-panther.jpg
Dunarit-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
born-winner-logo.jpg
logo-dundee.png
epaygo-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
palmsbet-logo.jpg
velingrad-alcalia-logo.jpg
freddy_logo.png
saqna-logo.jpg
nextbasket-logo.jpg
От 21 до 26 февруари 2013 година в Львов, Украйна се проведе осмия Международен турнир "Златен лъв". В първенството участваха гимнастички от 24 клуба от 18 градове на Украйна, България и САЩ. От българска страна се представиха единствено възпитаничките на Лили Николова от клуб "Анелия"- Мездра.
При 7-годишните отлично се представи Калина Илиева, която се класира на шесто място на съчетание без уред. В надпреварата при 9-годишните отново без уред Емили Стоянова се нареди на четвърта позиция. В същата възрастова група, но на съчетания без уред и бухалки, Екатерина Костова е осма, а съотборничката й Велина Венциславова е десета на без уред и въже. Това бе и най-многобройната група, където се включиха 22 гимнастички. С две гимнастички се представи мездренският клуб "Анелия" в турнира при 10-годишните, като и двете гимнастички достигнаха до финали. Въпреки силната конкуренция на домакините Тихомира Бонева се изкачи на почитната стълбичка и се окичи с бронзовото отличие, купа и грамота в многобоя, а съотборничката й Денислава Георгиева остана на пета позиция.
На финалите Тихомира Бонева показа много силна игра и само 0,05 стотни не й достигнаха да се окичи с втори медал.
Надпреварата в Украйна бе първо състезание за календарната година за грациите от Мездра. От днес възпитаничките на Лили Николова започват подготовката си за Държавните първенства в различните възрастови групи.
Пишете ни!
1000 оставащи символи