New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
logo-dundee.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

07.08.2918г. КАТРИН ТАСЕВА СПЕЧЕЛИ ДНЕШНОТО КОНТРОЛНО НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР КАТРИН ТАСЕВА„ НЕВЯНА ВЛАДИНОВА И БОРЯНА КАЛЕЙН ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В СОФИЯ НА КУПАТА В МИНСК ЩЕ ОТИДАТ КАТРИН ТАСЕВА И НЕВЯНА ВЛАДИНОВА„ А В КАЗАН - КА
 DSC8773

След проведеното днес контролно на националния отбор - жени (индивидуално), което завърши при следното класиране - първа Катрин Тасева , втора Невяна Владинова трета - Боряна Калейн , четвърта Ерика Зафирова и пета Петя Борисова , главният мениджър на национален отбор - жени (индивидуално) Бранимира Маркова взе решение на Световното първенство в София да ни представят следните три гимнастички - Катрин Тасева, която ще играе 4 уреда, Невяна Владинова и Боряна Калейн, които ще изиграят по три уреда.
На Чалъндж купата в Минск (17-19 август), ще ни представят Катрин Тасева и Невяна Владинова, а в Казан (24-26 август)- Катрин Тасева и Боряна Калейн.
Възможни са промени в състава за купите, ако главният мениджър прецени, че това се налага.
В контролното взеха участие и три състезателки от национален отбор - девойки старша възраст - Татяна Воложанина, Анна Келман и Вая Драганова. 
Днес ансамбъл - жени не можа да участва на контролното, защото Елена Бинева е почувствала болка в кръста и старши - треньорът на отбора Весела Димитрова прецени, че е по-добре да не се рискува здравословното състояние на Елена, а с отбора в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова усилено тренира и резервата Камелия Стоилова.
След контролното американската козметична компания Paul Paul Mitchell подари специални подаръци на Президента на БФХГ Илиана Раева, на почетния президент на Федерацията Мария Гигова, на вицепрезидента Мария Петрова, на Генералния мениджър на БФХГ Росина Атанасова, директорът на националните отбори Деспа Кателиева и на всички треньорки и състезателки. Paul Mitchell ще подсигури подаръци и за предстоящoто Световно първенство в София.


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи