Специална визита на генералния спонсор на БФХГ
Лайфстайл - Новини

Специална визита на генералния

спонсор на художествената гимнастика в България

 

На специална визита на националния отбор по художествена гимнастика и СК „Левски Илиана“ днес пристигна представителя на

„Дънди Прешъс метълс“ г-н Джон Хасин – директор "Корпоративна социална отговорност".

 

На националната база „Раковски“ той ще се срещне с националния отбор по художествена гимнастика, след което ще посети и спортен клуб

„Левски Илиана“ на база „Герена“.

 

Очаровани от съвместната си дейност с художествената гимнастика, представителите на „Дънди Прешъс метълс“ искат да изкажат своето внимание към ръководството и гимнастичките, да се запознаят по-подробно с процеса на работа. Между двете визити г-н Джон Хасин и г-н Алекс Нестор – директор „Корпоративни и външни отношения“, ще дадат обяд на новоизбрания президент на БФХГ г-жа Илиана Раева и вицепрезидент г-жа Мария Петрова, в изискан столичен ресторант.

 

Гимнастичките от националния отбор ще изненадат гостите си с бутикови български вина, а състезателките на СК „Левски Илиана“ са подготвили специален колаж с интересни моменти от историята на клуба.

 

Припомняме, че „Дънди Прешъс метълс“ финансира световните купи по художествена гимнастика през последните 2 години, проведени в София, както и финансово подпомагат БФХГ и СК “Левски Илиана“.

 

Българска федерация по художествена гимнастика